Certificeringen

100% deskundig hypotheekadvies

Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij een grootbank. Naast de WFT opleidingen op het gebied van hypotheken, verzekeren, consumptief krediet en vermogen mag ik mij ook ‘Erkend Financieel Adviseur’ noemen.

Erkend Financieel Adviseur

Bij een Erkend Financieel Adviseur (EFA) bent u verzekerd van een breed financieel advies van hoge kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken en mijn kennis is altijd up-to-date. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH (www.seh.nl), een onafhankelijke stichting die in 1998 is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Financieel Echtscheidings-adviseur

Financieel Echtscheidingsadviseur

Een Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) heeft een zwaar en onafhankelijk examen afgelegd op het gebied van de volgende deelonderwerpen:

  • Sociale- en emotionele aspecten
  • Procedurele en juridische aspecten
  • Financiële en fiscale aspecten

De Financieel adviseurs die het RFEA keurmerk mogen dragen, moeten periodiek voldoen aan strengen eisen om geregistreerd te blijven. Een waarborg (inclusief gedragscode en klachtregeling) voor onafhankelijk en deskundig advies. Bij een financieel echtscheidingsadviseur met RFEA-stempel staat uw belang voorop!