Hypotheek bescherming

Veel mensen staan niet stil bij de gevolgen van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Los van het feit dat dit erg vervelend is, zijn de financiële gevolgen soms erg groot. Wellicht hebt u spaargeld achter de hand om de financiële gevolgen op te vangen. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het regelen van een voorziening in de vorm van hypotheekbescherming mogelijk.

Met hypotheekbescherming verzekert u het risico van inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Uit de maandelijkse uitkering kunt u uw hypotheek blijven betalen. De verzekering is een tijdelijke oplossing zodat u kunt herstellen of een nieuwe baan kunt vinden.

Zijn uw verzekeringen nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn er tal van nieuwe producten op de markt gekomen. Breitner Financieel Advies en Mediation werkt met tal van verzekeraars zodat ik een uitgebreide vergelijking kan maken. Daarnaast is wellicht ook uw persoonlijke situatie gewijzigd. Het is dus raadzaam om periodiek uw situatie te laten bekijken. Wellicht komt u er wel achter dat u onder- of oververzekerd bent? Beide is vaak niet wenselijk! Ook zijn er wellicht wijzigingen in uw pensioen geweest of bent u gewisseld van werkgever. Dit heeft vaak gevolgen voor de bepaling van de juiste hoogte van het gewenste verzekeringsbedrag.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende (premie)vergelijking?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en maak uw persoonlijke wensen kenbaar en ervaar mijn deskundigheid.