Overlijdens risicoverzekeringen

Het verliezen van een familielid is al zwaar genoeg. Dan is het prettig als uw nabestaanden financiële zekerheid hebben. Dit kunt u regelen met een overlijdensrisicoverzekering. Met de overlijdensrisicoverzekering compenseert u het wegvallen van een inkomen en vangt u extra kosten op. Hierbij kunt u denken aan het aflossen van een hypotheek, meer kinderopvang of huishoudelijke hulp.

Is uw overlijdensrisicoverzekering nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn de premies voor een overlijdensrisicoverzekering behoorlijk gedaald. Dit komt aan de ene kant door een langere levensverwachting en aan de andere kant door toenemende concurrentie op de verzekeringsmarkt. Breitner Financieel Advies en Mediation werkt met tal van verzekeraars zodat ik een uitgebreide vergelijking kan maken.

Daarnaast is wellicht ook uw persoonlijke situatie gewijzigd. Het is dus raadzaam om periodiek uw situatie te laten bekijken. Wellicht komt u er wel achter dat u onder- of oververzekert bent? Beide is vaak niet wenselijk! Ook zijn er wellicht wijzigingen in uw pensioen geweest of bent u gewisseld van werkgever. Dit heeft vaak gevolgen voor de bepaling van de juiste hoogte van uw overlijdensrisicoverzekering.

Wilt u weten waar u aan toe bent? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!